Over ons

Missie, Doel en Resultaat

Onze missie is leidend te zijn met comfortabele, duurzame energiezuinige gebouwen die leiden tot een duurzame en groene toekomst. Bij DUURZAAM Energiezorg staat duurzaamheid, professionaliteit, integriteit,  vakmanschap, vertrouwen en verantwoordelijkheid centraal ten behoeve van onze klanten en partners.Onze droom is een leefbare planeet en duurzaam klimaat behouden.

Om het doel van onze missie realiseren gebruiken we de professionele energie technische producten die de aarde groener maken en goed zijn mens, milieu, flora en fauna. Dit zijn:
1. oplossingen om het toenemend energieverbruik te reduceren;
2. oplossingen om een aangenaam klimaatcomfort in gebouwen te creëren;
3. oplossingen met echt groene duurzaam opgewekte energie.

Het resultaat dat wij beogen is tevreden klanten maken met de beste en innovatieve technische oplossingen. We maken, samen met onze partners en leveranciers, gebruik van jarenlange expertise op alle vakgebieden.

Wat willen we voor u doen

“Wij willen professionele producten en diensten aanbieden en leveren en installeren die een meer duurzaam comfortabel en efficiënt gebouw maken. Dit doen we met LED, PCM-fase overgang materialen, infrarood verwarming, biomassa hout- en pellet ketels, warmtepompen, batterijen en zonnepanelen. We willen subsidies en financiering verzorgen.
We willen echte groene energie leveren.”

Hoe wij onze producten zien

“Al onze producten, leveranciers en diensten zijn van professionele kwaliteit en gebruiken we om energiezuinige en comfortabele gebouwen te creëren. Ons doel is, d.m.v. inventariseren, adviseren, leveren en installeren van (totaal) projecten, duurzame(r) gebouwen met happy bewoners, gebruikers en klanten te realiseren. Dit geldt voor de vastgoed en woningbouwsector en in de bestaande bouw en nieuwbouw”.

Wij zijn speciaal gericht op uw sector en branche

Wij richten ons speciaal op de sectoren:

Sector woningen: nieuwbouw, bestaande bouw en transformatie van vastgoed naar appartementen

Sector vastgoed: kantoren, showrooms, bedrijven op industrieterreinen, Retail en horeca

Algemene voorwaarden Duurzaam Energiezorg BV

Algemene voorwaarden inzien

Neem nu contact op